kryesor > Graphics raster

Graphics raster

Vladimir Putin dhe Sergei Shoigu

Vladimir Putin dhe Sergei Shoigu — fotot me rezolucion të lartë

Shkarko fotografi me Putin dhe Shoigu me rezolucion të lartë: 4074 px; 600 px.

lexoni më shumë »
portret ironike e Vladimir Putin

portret ironike e Vladimir Putin

download photo «Ironike Vladimir Putin» në cilësi të mirë: 3927 px; 600 px.

lexoni më shumë »
Vladimir Putin dhe Angela Merkel

Vladimir Putin dhe Angela Merkel — fotot me rezolucion të lartë

Shkarko foto nga presidentin rus Vladimir Putin dhe kancelarja gjermane Angela Merkel me rezolucion të lartë: 4371 px; 600 px

lexoni më shumë »
Vladimir Putin dhe Patriarku Kirill - fotot me rezolucion të lartë

Vladimir Putin dhe Patriarku Kirill — fotot me rezolucion të lartë

Shkarko një foto të Vladimir Putin dhe Patriarku Kirill rezolucion të lartë: 3132 px, 600 px.

lexoni më shumë »
Portreti zyrtar i Putinit. В. në cilësi të mirë

Portreti zyrtar i Putinit. В. në cilësi të mirë

Shkarko portret zyrtar të Vladimir Putinit në cilësi të lartë: 5130 px, 600 px

lexoni më shumë »