слика

Владимир Путин и Сергеј Шојгу

Владимир Путин и Сергеј Шојгу — слики со поголема резолуција

Преземање на фотографии со Путин и Шојгу со висока резолуција: 4074 px; 600 px.

читај повеќе »
Иронично портрет на Владимир Путин

Иронично портрет на Владимир Путин

Превземи слика «Иронично Владимир Путин» во добар квалитет: 3927 px; 600 px.

читај повеќе »
Владимир Путин и Ангела Меркел

Владимир Путин и Ангела Меркел — слики со поголема резолуција

Преземете слика од рускиот претседател Владимир Путин и германската канцеларка Ангела Меркел со поголема резолуција: 4371 px; 600 px

читај повеќе »
Владимир Путин и Патријархот Кирил - слики со поголема резолуција

Владимир Путин и Патријархот Кирил — слики со поголема резолуција

Преземете слика на Владимир Путин и Патријархот Кирил повисока резолуција: 3132 px, 600 px.

читај повеќе »
Официјалниот портрет на Путин. на. во добар квалитет

Официјалниот портрет на Путин. на. во добар квалитет

Преземете официјален портрет на Владимир Путин во висок квалитет: 5130 px, 600 px

читај повеќе »