mbulon

certifikata e lindjes 1981

certifikata e lindjes në BRSS (certifikata e lindjes 1981 vit)

Shkarko scan mbuluar certifikatën e lindjes së BRSS: 4818 px, 600 px, 300 px.

lexoni më shumë »
mbuluar vjetër libër

mbuluar vjetër libër — template në formatin PSD (ju mund të hyjë në çdo autor)

Shkarko model i mbuluar vjetër librit në formatin PSD (me mundësinë e ndryshimit të emrit të autorit) dhe font Capitalist.ttf një arkiv me Yandex-njerëz: staraya_oblozhka_knigi.zip

lexoni më shumë »

revistë e modës mbuluar template në formatin PSD (i shtresuar) dhe font SK Porsche

ZIP | 32,7 МБ moda.psd | 2480×3425 SK_Porsche.ttf Ссылка для скачивания с Яндекс-народа: http://narod.ru/disk/998570001/moda.zip.html

lexoni më shumë »
Revista mbuluar template për burrat

Revista mbuluar template për njerëzit me Pamela Anderson në formatin PSD (i shtresuar)

ZIP estrellita.psd | 2480× 3295 | 32,7 МБ Ссылка для скачивания с Яндекс-народа: http://narod.ru/disk/874889001/dima.zip.html

lexoni më shumë »
Revista mbuluar template grave

mbuluar revistës template grave në formatin PSD (i shtresuar) dhe font i titullit Boyarsky Bold Italik

ZIP estrellita.psd | 2480× 3154 | 10,5 МБ шрифт Boyarsky_Bold_Italic.ttf Ссылка для скачивания с Яндекс-народа: http://narod.ru/disk/874784001/estrellita.zip.html

lexoni më shumë »