постери

Советската пропаганда постер & quot; слуша Старец разумно прашање: - пари во штедна банка треба да бидат заштитени!"

Советската пропаганда постер «Старец слушате на разумно говор: — пари во штедна банка треба да бидат заштитени!»

Скачать Советский плакат «Старец слушате на разумно говор: — пари во штедна банка треба да бидат заштитени!»: 3328 px, 600 px, 300 px.

читај повеќе »
"Беспощадно разгромим и уничтожи врага" Кукрыникцы, 1941 g. - Советските воени постер

«Безмилосно го скрши и уништи непријателот!» Kukrıniksı, 1941 g. — Советските воени постер

Преземете советската воена постер «Безмилосно го скрши и уништи непријателот!» Kukrıniksı, 1941 градот: 3304 px, 600 px, 300 px.

читај повеќе »
Советскиот постер & quot; Ти си она што и помогна на предните?" со слика на еден војник на Црвената армија

Советскиот постер «Вие сте она што и помогна на предните?» со слика на еден војник на Црвената армија

Скачать агитационный военный плакат 1941 година «Вие сте она што и помогна на предните?» со црвена војник со кажипрстот и фабрички оџаци: 3508 px, 600 px, 300 px.

читај повеќе »
& Quot; Нашите сили се многубројни & quot;. 1941 година. Советскиот постер. автор: Во Koretsky.

«Нашите сили се неброени» — Советските воени постер (постер) повисока резолуција

Преземете советската воена постер «Нашите сили се неброени» 1941 година: 3316 px, 600 px, 300 px.

читај повеќе »
Советскиот постер & quot; Ви благодариме сакана Сталин за среќно детство"

Советскиот постер «Ви благодариме сакана Сталин за среќно детство»

Преземете Советскиот постер «Ви благодариме сакана Сталин за среќно детство»: 3293 px, 600 px, 300 px.

читај повеќе »