utama > Graphics raster > saiki bakal mindai

saiki bakal mindai

Umum saka Kakaisaran Rusia 1745 taun

Download General Peta Kakaisaran Rusia 1745 Dhuwur-Résolusi: 8278 px; 3233 px; 600 px.   jeneng koleksi: Коллекция исторических карт Дэвида Румси Автор: Isle, Joseph Nicolas de Источник: Academy of Sciences, Saint Petersburg (Academy of Sciences saka USSR) tanggal: 1745 jeneng short: Генеральная карта Российской империи Издательство: Academy of Sciences, Санкт-Петербург Размеры карты: dhuwur ...

maca liyane »
Map & Quot; Kereta USSR" 1991 taun ing resolusi ageng

kertu «Railways saka USSR» 1991 taun ing resolusi ageng

Скачать карту железных дорог Союза ССР в формате jpg: 50339 px, 12583 px, 3000 px.   Matur http://www.davidrumsey.com

maca liyane »
Map of Perang Stalingrad 1982 taun saka release

Map of Perang Stalingrad, taun - 1982

Download peta Battle Stalingrad 1982 taun résolusi sing luwih: 10910 px, 6000 px. kertu test: kabèh donya, karo ambegan bated, Aku nonton perang ing Volga. Ing Washington lan London,, ing Paris lan Belgrade, ing Berlin lan Roma — nang endi wae wong aran, mangertos: kene arep kasil saka perang… В этой битве не ...

maca liyane »
SIM Scan karo lambang saka USSR 1949 taun

SIM Scan karo lambang saka USSR 1949 taun

Download emblem USSR saka peta 1949 taun résolusi sing luwih: 2252 px, 600 px, 300 px, 150px.

maca liyane »
Peta lengkap rembulan 1979 taun kanthi resolusi gedhe

Peta lengkap rembulan 1979 taun kanthi resolusi gedhe

Download peta kebak rembulan 1979 taun: 19977 px, 6000 px ИЗДАТЕЛЬСТВО „НАУКА», Langkawi 1979. Dicithak ing pabrik. Dunaeva. Supaya L-321 Mlebu print 12.11.79 g. T-01442 9 sheets. Format 62X73 Sirkulasi 6000. rega 1 p. 60kanggo. UDC 523.39 Peta iki nyawiji dening Astronomical Institute State. P. K. Штернберга Московского государственного ...

maca liyane »