scans

Harta e përgjithshme e Perandorisë Ruse 1745 vit

Shkarko Harta e Përgjithshme e Perandorisë Ruse 1745 rezolucion të lartë: 8278 px; 3233 px; 600 px.   Emri mbledhjes: Коллекция исторических карт Дэвида Румси Автор: ujdhesë, Joseph Nicolas de Источник: Akademia e Shkencave, Shën Petersburg (Akademia e Shkencave të BRSS) data: 1745 Emri i shkurtër: Генеральная карта Российской империи Издательство: Akademia e Shkencave, Санкт-Петербург Размеры карты: lartësi ...

lexoni më shumë »
Map & quot; Railroads USSR" 1991 vit në një rezolutë të madhe

kartë «Hekurudhat e BRSS» 1991 vit në një rezolutë të madhe

Скачать карту железных дорог Союза ССР в формате jpg: 50339 px, 12583 px, 3000 px.   Thank http://www.davidrumsey.com

lexoni më shumë »
Harta e betejën e Stalingradit 1982 viti i familjes

Harta e betejën e Stalingradit, vit - 1982

Shkarko hartën e Betejës së Stalingradit 1982 vit rezolucion të lartë: 10910 px, 6000 px. kartë Test: tërë bota, me frymën bated, Unë jam duke pritur betejën në Vollga. Në Uashington dhe Londër,, në Paris dhe Beograd, në Berlin dhe Romë — kudo njerëzit të ndjehen, kuptohet: këtu për të vendosë rezultatin e luftës… В этой битве не ...

lexoni më shumë »
kartat scan me stemën e BRSS 1949 vit

kartat scan me stemën e BRSS 1949 vit

Shkarko emblemën e Bashkimit Sovjetik nga harta 1949 vit rezolucion të lartë: 2252 px, 600 px, 300 px, 150px.

lexoni më shumë »
Harta Full moon 1979 vit me rezolucion të madh

Harta Full moon 1979 vit me rezolucion të madh

Shkarko hartën e plotë e hënës 1979 vit: 19977 px, 6000 px ИЗДАТЕЛЬСТВО „НАУКА», MOSKË 1979. Shtypura në fabrikën e tyre. Dunaeva. Rendit L-321 Nënshkruar print 12.11.79 G. T-01442 9 fletët. Format 62X73 Circulation 6000. çmim 1 p. 60në. UDC 523.39 Harta është hartuar nga Instituti Shtetëror Astronomical. P. K. Штернберга Московского государственного ...

lexoni më shumë »