neang

Umum Peta ti Kakaisaran Rusia 1745 taun

Ngundeur Umum Peta ti Kakaisaran Rusia 1745 -Resolusi luhur: 8278 px; 3233 px; 600 px.   ngaran kempelan: Коллекция исторических карт Дэвида Румси Автор: Pulo, Joseph Nicolas de Источник: Akademi Élmu, Saint Petersburg (Akademi Élmu tina USSR) tanggal: 1745 ngaran pondok: Генеральная карта Российской империи Издательство: Akademi Élmu, Санкт-Петербург Размеры карты: luhur ...

baca leuwih »
Peta & quot; rél karéta USSR" 1991 sataun dina resolusi badag

kartu «Kareta api ti USSR» 1991 sataun dina resolusi badag

Скачать карту железных дорог Союза ССР в формате jpg: 50339 px, 12583 px, 3000 px.   Hatur http://www.davidrumsey.com

baca leuwih »
Peta perang Stalingrad 1982 taun pelepasan

Peta perang Stalingrad, sataun - 1982

Ngundeur peta perang Stalingrad 1982 sataun resolusina leuwih gede: 10910 px, 6000 px. kartu test: sakabeh dunya, kalawan napas bated, Kuring keur nonton perangna dina Volga. Di Washington jeung London,, di Paris jeung Belgrade, di Berlin jeung Roma — madhab urang ngarasa, dipikaharti: di dieu pikeun mutuskeun hasil tina perang… В этой битве не ...

baca leuwih »
kartu Scan jeung jaket tina leungeun nu USSR 1949 taun

kartu Scan jeung jaket tina leungeun nu USSR 1949 taun

Ngundeur lambang tina USSR tina peta 1949 sataun resolusina leuwih gede: 2252 px, 600 px, 300 px, 150px.

baca leuwih »
peta pinuh bulan 1979 sataun kalayan resolusi hébat

peta pinuh bulan 1979 sataun kalayan resolusi hébat

Ngundeur peta pinuh ku bulan 1979 taun: 19977 px, 6000 px ИЗДАТЕЛЬСТВО „НАУКА», Moscow 1979. Dicitak dina pabrik maranéhna. Dunaeva. Urutan L-321 ditandatanganan print 12.11.79 g. T-01442 9 cadar. Format 62X73 sirkulasi 6000. harga 1 p. 60ka. UDC 523.39 peta ieu disusun ku Astronomical Institute Propinsi. P. K. Штернберга Московского государственного ...

baca leuwih »