textures

Scans model cilësisë së mirë lules

Shkarko scan model cilësisë së mirë lules: 3300 px, 600 px. Shkarko model të vjela lules nga libri 1902 vit: 3300 px, 600 px.  

lexoni më shumë »
sfond abstrakte në desktop - tymi kuqe dhe jeshile

sfond abstrakte në desktop «Kuqe dhe tymi gjelbër»

Скачать абстрактный фон (foto) Desktop «Kuqe dhe tymi gjelbër»: 5324 px.

lexoni më shumë »
zezak - cilësi (sfond) me leje 5000 px

zezak — cilësi (sfond) me leje 5000 px

download «zezak» — cilësi (sfond) me leje 5000 px

lexoni më shumë »
cilësi gri në stilin e grunge

Gray style abstrakte cilësi «grunge»

Скачать все серые текстуры в стиле гранж одним архивом с Яндекс-Диска: Grey_Grunge.zip

lexoni më shumë »
cilësi të madhe dru

cilësi druri me rezolucion të lartë

Скачать все текстуры дерева с большим разрешением (në 6000 px) një arkiv me Yandex-Disk: tekstury_dereva.zip

lexoni më shumë »