kryesor > Të gjithë për Photoshop

Të gjithë për Photoshop

Imazhi i tifoz kompjuter (ftohës, fan kompjuter)

Imazhi i tifoz kompjuter (ftohës, fan kompjuter) në formatin layered PSD

Скачать psd-файл с послойным изображением кулера (fan kompjuter): computer-fan-icon-psd.zip Кулер с радиатором в формате png: 844 px; 600 px; 300 px. http://www.psdgraphics.com/psd/computer-fan-icon-psd/

lexoni më shumë »
Ftesa Dasma në stilin e cilësisë së mirë formatin PSD

Ftesa Dasma në stilin e cilësisë së mirë formatin PSD

Скачать шаблон свадебного приглашения в винтажном стиле в формате psd: Vintage_priglashenie_na_svadbu.zip

lexoni më shumë »
Mburoja e kuqe me një kafkë - iknoka

Mburoja e kuqe me një kafkë — iknoka në formatin PSD dhe png

Скачать иконку с изображением красного щита с черепом в формате PNG: 797 px, 300 px. Иконка с черепом в щите в формате PSD: online-scam-icon-psd.zip

lexoni më shumë »

24 veprim (veprimet) për Photoshop (Photoshop), shožih me Instagrammom (Instagram)

download 24 veprim (veprimet) për Photoshop (Photoshop), shožih me Instagrammom (Instagram): 24_Actions_tipa_Instagram.zip

lexoni më shumë »
certifikatë Template vertikale në formatin PSD

certifikatë templates (diplomat) në formatin PSD

Скачать шаблоны сертификатов в формате psd одним архивом с Яндекс-Диска: sertifikaty_psd.rar

lexoni më shumë »