главните > повратни информации > Проектот за поддршка на Abali.Ru

Проектот за поддршка на Abali.Ru

 • Дали ви се допаѓа висок квалитет на графика?
 • Убаво бесплатен и лесен преземање без отстранување на мозокот?
 • сакате да го, да се направи тоа дури и повеќе слики во едноставен пристап?
 • вие се согласувате, потребно е да им помогне на луѓето, што прават добро?
 • сакате да го, секогаш да овој ресурс беше достапен?
 • Дали сакате да ја поддржи инвеститорот?
 • мислам, дека секоја работа треба да бидат наградени?
 • се согласувам, што да се прави себе добар?
 • одобруваат идејата, дека светот мора да се подобри дури и мали достигнувања :) ?

Потоа го поддржи проектот:

Превод cryptocurrency на паричници:

 • Bitkoin (БТК): 1K7gNH6tNifXb7xXRCH8Q3HKqBiyogDzZj
 • Ethereum (ЕТХ): 0xce3268a2db9fb0fd89f032870cdc54d4e9a1757d
 • Zcash (Зец): t1M6KVVCfkZ99xHwyiEjDRHRCMU8sadvNvL