kryesor > reagim > Projekti për Mbështetje Abali.Ru

Projekti për Mbështetje Abali.Ru

 • A ju pëlqen Clipart me cilësi të lartë?
 • E bukur pa pagesë dhe të lehtë, pa largimin e trurit?
 • dua të, për ta bërë atë edhe më të imazheve në qasje të thjeshtë?
 • ju pranoni, ajo është e nevojshme për të ndihmuar njerëzit, të cilët bëjnë vepra të mira?
 • dua të, gjithmonë në këtë burim ishte në dispozicion?
 • A doni për të mbështetur zhvilluesin?
 • mendoj, se çdo punë duhet të shpërblehet?
 • bie dakord, çfarë të bëni vetë mirë?
 • miratojnë idenë, se bota duhet të bëjë të arriturat më të mirë edhe më të vogla :) ?

Pastaj të mbështetur projektin:

Përkthim cryptocurrency në kuletat:

 • Bitkoin (BTC): 1K7gNH6tNifXb7xXRCH8Q3HKqBiyogDzZj
 • Ethereum (ETH): 0xce3268a2db9fb0fd89f032870cdc54d4e9a1757d
 • Zcash (KZZ): t1M6KVVCfkZ99xHwyiEjDRHRCMU8sadvNvL