Vladimir Putin dhe Patriarku Kirill — fotot me rezolucion të lartë

Vladimir Putin dhe Patriarku Kirill - fotot me rezolucion të lartë

Shkarko një foto të Vladimir Putin dhe Patriarku Kirill rezolucion të lartë: 3132 px, 600 px.

lexoni më shumë »

Portreti zyrtar i Putinit. В. në cilësi të mirë

Portreti zyrtar i Putinit. В. në cilësi të mirë

Shkarko portret zyrtar të Vladimir Putinit në cilësi të lartë: 5130 px, 600 px

lexoni më shumë »

Harta e Moskës 1836 në gjuhën angleze

Shkarko një hartë të Moskës 1836 vit me rezolucion të lartë në gjuhën angleze: 7150 px, 600 px. degë, M.C. Një atlas i hartave të rralla të qytetit, p. 84-85. harta gdhendur. col Hand. insets: Pamje nga Sparrow Hill Manastiri Novo-Devitichei në plan të parë — Kisha e Zonjës në Kremlin. Moska. ...

lexoni më shumë »

Black-white (pikturë njëngjyrëshe) stema e Republikës së Tatarstanit në format vektorial

Black-white (pikturë njëngjyrëshe) stema e Republikës së Tatarstanit në format vektorial

Shkarko vector zezë dhe e bardhë stema e Republikës së Tatarstanit në formatin cdr, EPS, dhe nga një arkiv: Coat gerb_tatarstana-cherno-belyj.zip e Armëve të Republikës së Tatarstanit në png format me rezolucion të lartë: 2000 px; 600 px; 300 px; 150 px.

lexoni më shumë »

Harta e përgjithshme e Krimesë 1790 vit (fund 18 shekull)

Harta e përgjithshme e Krimesë 1790 vit (fund 18 shekull)

Shkarko fundin burim të hartës së përgjithshme të Krimesë 18 rezolucion të lartë shekull 10977 px Përshkrimi: Ajo tregon kufijtë administrativ, qytetet, lumi, kanalet, rrugët etj. d. Ai përfshin një cartouche dekorative titull. burim: Akademia e Shkencave të BRSS, Shën Petersburg madhësi origjinale: lartësi 46 shih, gjerësia cm: 59 shih. shkallë 1:730000

lexoni më shumë »