главните > растерска графика > Налепница закачени на копчето што вели «Ви благодарам!» во png формат и слоевит ПСД

Налепница закачени на копчето што вели «Ви благодарам!» во png формат и слоевит ПСД

Приколотая бумажка
налепница (лизгање на хартија), закачени на копчето

Преземете закачени налепница со натпис во ПСД формат: thank-you-note.zip

Слика налепницата во формат png: 840 px, 600 px, 300 px

Додадете коментар

Вашата е-пошта нема да биде објавен.