kryesor > Новости по запросу: хоккейный клуб

Новости по запросу: хоккейный клуб

Vector logo (logo) club hockey & quot; Siberia" (Novosibirsk)

Vector logo (logo) klubi hokej «Siberia» (Novosibirsk)

logo Download vector (simbol) HK «Siberia» në formatin cdr, EPS dhe SVG nga një arkiv: logo_khl_sibir.zip Эмблема хоккейного клуба «Siberia» në formatin PNG me rezolucion të lartë: 2000 px; 600 px, 300 px, 150 px.

lexoni më shumë »