utama > Новости по запросу: карта

Новости по запросу: карта

Map of Langkawi 1836 ing basa Inggris

Download peta Moscow 1836 taun kanthi resolusi dhuwur ing Inggris: 7150 px, 600 px. Branch, M.C. Atlas peta kutha langka, p. 84-85. map ukir. Hand col. Insets: View from Sparrow Hill Biara Novo-Devitichei ing latar — Pasamuwan ing Assumption ing Kremlin. Moscow. ...

maca liyane »
map Umum Crimea 1790 taun (pungkasan 18 abad)

map Umum Crimea 1790 taun (pungkasan 18 abad)

Download mburi sumber peta umum Crimea 18 века с большим разрешением 10977 px Описание: Iki nuduhake wates administratif, kutha lan kutha-kutha, kali, saluran, dalan etc.. d. Iku kalebu judhul cartouche hiasan. sumber: Academy of Sciences saka USSR, Санкт-Петербург Оригинальный размер: dhuwur 46 ndeleng, cm lebar: 59 ndeleng. ukuran 1:730000

maca liyane »
Map of Langkawi 1665 taun kanthi resolusi dhuwur

Map of Langkawi 1665 taun kanthi resolusi dhuwur

Download peta Moscow 1665 taun kanthi resolusi gedhe: 8994 px; 3000 px. Pub Title: Atlas Maior Sive Cosmographia Blaviana, liwat Solvm, Salvm, Coelvm, Accvratissime Describvntvr. Reference Pub: Koeman B1 56; van der Krogt 2:601-3 (volume pisanan tanggal 1665, kabeh wong tanggal 1662). sumber: http://www.davidrumsey.com/

maca liyane »

layout Moscow 1956 taun kanthi resolusi dhuwur

Moscow rencana Download tata 1956 taun kanthi resolusi dhuwur: 5977 px; 600 px; 300 px.

maca liyane »
1907 g. - Card steamship railways Kekaisaran Rusia lan dalan pos

1907 g. — Card steamship railways Kekaisaran Rusia lan dalan pos

Map steamship railways Kekaisaran Rusia lan dalan pos. Saint Petersburg 1907 g. A restoran Kartograficheskogo. Ilyin.: kanthi Landmarks. Petersburg. Landmarks Moscow. pinggiran Province Privislyanskago. (vith) Asian Rusia. Скачать карту пароходных сообщении железных и почтовых дорог Российской Империи 1907 taun kanthi resolusi dhuwur: 13292 px; 3000 px.

maca liyane »