kryesor > Новости по запросу: карта

Новости по запросу: карта

Harta e Moskës 1836 në gjuhën angleze

Shkarko një hartë të Moskës 1836 vit me rezolucion të lartë në gjuhën angleze: 7150 px, 600 px. degë, M.C. Një atlas i hartave të rralla të qytetit, p. 84-85. harta gdhendur. col Hand. insets: Pamje nga Sparrow Hill Manastiri Novo-Devitichei në plan të parë — Kisha e Zonjës në Kremlin. Moska. ...

lexoni më shumë »
Harta e përgjithshme e Krimesë 1790 vit (fund 18 shekull)

Harta e përgjithshme e Krimesë 1790 vit (fund 18 shekull)

Shkarko fundin burim të hartës së përgjithshme të Krimesë 18 rezolucion të lartë shekull 10977 px Përshkrimi: Ajo tregon kufijtë administrativ, qytetet, lumi, kanalet, rrugët etj. d. Ai përfshin një cartouche dekorative titull. burim: Akademia e Shkencave të BRSS, Shën Petersburg madhësi origjinale: lartësi 46 shih, gjerësia cm: 59 shih. shkallë 1:730000

lexoni më shumë »
Harta e Moskës 1665 vit me rezolucion të lartë

Harta e Moskës 1665 vit me rezolucion të lartë

Shkarko një hartë të Moskës 1665 vit me rezolucion të madh: 8994 px; 3000 px. Pub Titulli: Atlas Maior Sive Cosmographia Blaviana, përmes Solvm, Salvm, Coelvm, Accvratissime Describvntvr. Pub Reference: Koeman B1 56; Van der Krogt 2:601-3 (vëllimi i parë datë 1665, të gjithë të tjerët, datë 1662). burim: http://www.davidrumsey.com/

lexoni më shumë »

Layout Moska 1956 vit me rezolucion të lartë

Moska plan Download plan urbanistik 1956 vit me rezolucion të lartë: 5977 px; 600 px; 300 px.

lexoni më shumë »
1907 G. - avullore Card hekurudhat Perandorisë Ruse dhe rrugët postare

1907 G. — avullore Card hekurudhat Perandorisë Ruse dhe rrugët postare

Harta avullore hekurudhat Perandorisë Ruse dhe rrugët postare. Shën Petersburg 1907 G. Restorantet Kartograficheskogo. Ilyin.: me monumentet. Petersburg. Moska Landmarks. edge Province Privislyanskago. (vith) Asian Rusia. Скачать карту пароходных сообщении железных и почтовых дорог Российской Империи 1907 vit me rezolucion të lartë: 13292 px; 3000 px.

lexoni më shumë »