utama > Новости по запросу: карта

Новости по запросу: карта

Peta Moscow 1836 dina basa Inggris

Ngundeur peta Moscow 1836 sataun kalayan resolusi luhur dina basa Inggris: 7150 px, 600 px. cabang, M.C. Hiji atlas of peta kota langka, p. 84-85. peta engraved. leungeun col. Insets: Témbongkeun ti Sparrow Hill di biara Novo-Devitichei di foreground nu — Garéja tina Asumsi dina Kremlin. Moscow. ...

baca leuwih »
peta umum Krimea 1790 taun (ahir 18 abad)

peta umum Krimea 1790 taun (ahir 18 abad)

Ngundeur tungtung sumber peta umum Krimea 18 века с большим разрешением 10977 px Описание: Eta mintonkeun wates administrasi, kota jeung kacamatan, walungan, saluran, jalan jeung sajabana. d. Ieu ngawengku hiji judul cartouche hiasan. sumber: Akademi Élmu tina USSR, Санкт-Петербург Оригинальный размер: luhur 46 tingali, cm lebar: 59 tingali. skala 1:730000

baca leuwih »
Peta Moscow 1665 sataun kalayan resolusi luhur

Peta Moscow 1665 sataun kalayan resolusi luhur

Ngundeur peta Moscow 1665 sataun kalayan resolusi hébat: 8994 px; 3000 px. pub Judul: Atlas Maior Sive Cosmographia Blaviana, ngaliwatan Solvm, Salvm, Coelvm, Accvratissime Describvntvr. Rujukan pub: Koeman B1 56; van der Krogt 2:601-3 (volume mimiti tanggal 1665, sadayana batur tanggal 1662). sumber: http://www.davidrumsey.com/

baca leuwih »

perenah Moscow 1956 sataun kalayan resolusi luhur

Moscow rencana Download perenah 1956 sataun kalayan resolusi luhur: 5977 px; 600 px; 300 px.

baca leuwih »
1907 g. - Kartu steamship karéta Kakaisaran Rusia sarta jalan pos

1907 g. — Kartu steamship karéta Kakaisaran Rusia sarta jalan pos

Peta steamship karéta Kakaisaran Rusia sarta jalan pos. Saint Petersburg 1907 g. A réstoran Kartograficheskogo. Ilyin.: kalawan ciri. Petersburg. ciri Moscow. ujung Propinsi Privislyanskago. (vith) Asian Rusia. Скачать карту пароходных сообщении железных и почтовых дорог Российской Империи 1907 sataun kalayan resolusi luhur: 13292 px; 3000 px.

baca leuwih »