главните > Новости по запросу: метрото

Новости по запросу: метрото

Слика на еден автобуски билет, тролејбус, трамвај и метро во Москва 1 патување — 2015 година

Превземи скенирање на предната страна на еден билет: 2049 px, 600 px, 300 px.   Преземете ја задната страна на еден билет: 2049 px, 600 px, 300 px.

читај повеќе »
билет & quot; Тројката"

Скенирајте билет «тројка» 2014 година

Скачать лицевую сторону изображения проездного билета «Тройка»: 2052 px, 600 px, 300 px. Скачать оборотную сторону фото проездного билета «Тройка»: 2045 px, 600 px, 300 px.

читај повеќе »

Патување во метрото во Рим (Metrebus Ромите билети) 2013 година

Скачать лицевую сторону проездного билета римского метрополитена: 2072 px, 600 px, 300 px. Скачать оборотную сторону проездного метрополитена Рима: 2072 px, 600 px, 300 px.

читај повеќе »
за патување 90 минути за да се насоки во подземните и / или неограничен број на трансплантации од површински транспорт g. Москва

патуваат на 1 патување во 90 минути за да се насоки во подземните и / или неограничен број на трансплантации од површински транспорт g. Москва 2014 година

Лицевая сторона проездного на 90 минути: 2046 px, 600 px, 300 px. Оборотная cторона проездного на метро и наземный транспорт Москвы (1 патување во 90 минути): 2048 px, 600 px, 300 px.  

читај повеќе »
Еден билет за метро, тролејбус, автобус, Трамвајот 1983 година (февруари)

Еден билет за метро, тролејбус, автобус, Трамвајот 1983 година (февруари)

Преземете ја предната страна на еден билет за јавен превоз во Москва 1983 година: 2040 px, 600 px, 300 px. Скачать оборотную сторону фото единого билета на трамвай, тролејбус, автобус и метро во февруари 1983 година: 2049 px, 600 px, 300 px.

читај повеќе »