kryesor > Новости по запросу: metro

Новости по запросу: metro

Imazhi i një biletë të vetme autobusi, trolejbus, tramvaj dhe metro në Moskë 1 udhëtim — 2015 vit

Shkarko scan anën e përparme të një biletë të vetme: 2049 px, 600 px, 300 px.   Shkarko anën e kundërt e një biletë të vetme: 2049 px, 600 px, 300 px.

lexoni më shumë »
ticket & quot; Troika"

biletë scan «tresh» 2014 vit

Скачать лицевую сторону изображения проездного билета «Тройка»: 2052 px, 600 px, 300 px. Скачать оборотную сторону фото проездного билета «Тройка»: 2045 px, 600 px, 300 px.

lexoni më shumë »

Udhëtoni në metro në Romë (bileta Metrebus Roma) 2013 vit

Скачать лицевую сторону проездного билета римского метрополитена: 2072 px, 600 px, 300 px. Скачать оборотную сторону проездного метрополитена Рима: 2072 px, 600 px, 300 px.

lexoni më shumë »
udhëtim 90 minuta në drejtimet në nëntokë dhe / ose një numër të pakufizuar të transplanteve me transport sipërfaqe g. Moska

të udhëtuar në 1 Një udhëtim në 90 minuta në drejtimet në nëntokë dhe / ose një numër të pakufizuar të transplanteve me transport sipërfaqe g. Moska 2014 vit

Лицевая сторона проездного на 90 minuta: 2046 px, 600 px, 300 px. Оборотная cторона проездного на метро и наземный транспорт Москвы (1 Një udhëtim në 90 minuta): 2048 px, 600 px, 300 px.  

lexoni më shumë »
Një biletë e vetme për metro, trolejbus, autobus, tramvaj 1983 vit (shkurt)

Një biletë e vetme për metro, trolejbus, autobus, tramvaj 1983 vit (shkurt)

Shkarko anën e përparme të një biletë të vetme për transportin publik në Moskë 1983 vit: 2040 px, 600 px, 300 px. Скачать оборотную сторону фото единого билета на трамвай, trolejbus, autobus dhe metro në shkurt 1983 vit: 2049 px, 600 px, 300 px.

lexoni më shumë »