kryesor > Новости по запросу: Родина

Новости по запросу: Родина

Poster thirrjet Mëmëdheut!

«Thirrjet Mëmëdheut!» — poster ushtarake sovjetike

Shkarko poster ushtarak sovjetik «Thirrjet Mëmëdheut!» në jPG: 5093 px, 600 px, 300 px. Betimi me poster «Thirrjet Mëmëdheut!»: «ВОЕННАЯ ПPИCЯГA Я, qytetar i Bashkimit të Republikave Socialiste Sovjetike, Ajo bashkohet me radhët e punëtorëve dhe Fshatare Kuq Aria, Unë e pranoj betimin dhe solemnisht betohem të jetë i sinqertë, trim, i disiplinuar, luftëtar vigjilent, строго хранить военную и ...

lexoni më shumë »