utama > News Contact us: Родина

News Contact us: Родина

Poster The Motherland Télépon!

«The Motherland Télépon!» — poster militér Soviét

Ngundeur poster militér Soviét «The Motherland Télépon!» di jpg: 5093 px, 600 px, 300 px. Sumpah kalayan poster «The Motherland Télépon!»: «ВОЕННАЯ ПPИCЯГA Я, warga ti Uni Républik Sosialis Soviét, Ieu ngagabung jajaran tina Gagah 'na tani' Beureum Aria, Kuring nampa sumpah tur solemnly sumpah jujur, wani, disiplin, bajoang waspada, строго хранить военную и ...

baca leuwih »