главните > Новости по запросу: вектор

Новости по запросу: вектор

Црно-бело (црно-бело) Грбот на Република Татарстан во векторски формат

Црно-бело (црно-бело) Грбот на Република Татарстан во векторски формат

Скачать векторный черно-белый герб Республики Татарстан в форматах cdr, ЕПС, и по еден архива: gerb_tatarstana-cherno-belyj.zip Герб Республики Татарстан в формате png с большим разрешением: 2000 px; 600 px; 300 px; 150 px.

читај повеќе »
Нарачка вектор сликата & quot; Победа"

слика векторот на нарачка «победа»

Превземи нарачка «победа» во вектор ЕПС формат, CMX, pdf odnim Архива: medal-orden.zip Изображение ордена «победа» во png формат со транспарентна позадина: 2000 px, 600 px, 300 px. Редот на "Победа" - највисок воен ред на СССР, Таа е основана со одлука на Врховниот Совет на СССР 8 ноември 1943 года об учреждении ордена «Победа» ...

читај повеќе »
Орден на Ленин

Векторски слики на Редот на Ленин

Скачать векторное изображение ордена Ленина в форматах cdr, ЕПС. SVG и PDF архива odnim: Orden-Lenina.zip Орден Ленина в формате png с большим разрешением: 2000 px, 600 px, 300 px.

читај повеќе »
амблемот (логото) Руската Федерација Хокеј

вектор логото (логото) Руската Федерација Хокеј

Эмблема ФХР в формате png с прозрачным фоном: 2000 px, 600 px, 300 px, 150 px. Превземи вектор лого (Користење на логото) Руската Федерација Хокеј (FKhR) во PDF формат: logotip_federacii_xokkeya_rossii.zip Скачать логотип Федерации хоккея России в формате png на красном фоне: 2595 px, 600 px, 300 px.

читај повеќе »

вектор знак «лекови се забранети» (преминал марихуана)

Скачать векторный запрещающий знак «без лекови» во cdr формат, ЕПС svg и по еден архива: narkotiki_zapresheny.zip Скачать знак «лекови се забранети» во png формат со транспарентна позадина: 2000 px, 600 px, 300 px, 150 px.

читај повеќе »