kryesor > Clipart > coat Vector i armëve të qytetit të Rybinsk

coat Vector i armëve të qytetit të Rybinsk

Pallto e Rybinsk
Stema e qytetit të rrethit të qytetit të Rybinsk, rajoni Yaroslavl të Federatës Ruse. Stema e qytetit të Rybinsk mburoja chervlony heraldikë. Në rripin chervlonom kaltërsi terren, mbi të cilat - plazh gjelbër me marinë artë, për shkak të cilat vjen ariun revoltuese zi, mban në këmbën e tij të majtë mbi shpatullën e majtë të sëpatë artë; ura ari dyshe shtrirë sipër rripin; poshtë urave herë të ngarkuar me dy sterlet argjendi soobraschonnymi.

download shtresë Vektor armëve Rybinsk në formatin CMX, EPS dhe SVG nga një arkiv: gerb_rybinska.zip

Shkarko emblemën e qytetit të Rybinsk në formatin PNG: 2000 px, 600 px, 300 px.

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet.