utama > clipart > Vektor jaket tina leungeun kota Rybinsk

Vektor jaket tina leungeun kota Rybinsk

Lambang Rybinsk
Lambang leungeun kota kabupaten kota Rybinsk, wilayah Yaroslavl of Féderasi Rusia. Lambang leungeun kota Rybinsk nyaeta chervlony tameng heraldic. Dina chervlonom widang azure sabuk, leuwih nu - pantai héjo kalawan dirina emas, kusabab nu asalna biruang hideung revolting, nyepeng di leg kénca na dina taktak kénca ti kampak emas; sasak ganda emas dilegaan leuwih sabuk nu; handap jembatan kali burdened dua sterlet pérak soobraschonnymi.

download Vektor jaket tina leungeun Rybinsk dina format cmx, eps na svg ku hiji arsip: gerb_rybinska.zip

Ngundeur lambang kota Rybinsk dina format PNG: 2000 px, 600 px, 300 px.

Tambahkeun komentar

e-mail anjeun moal diterbitkeun.