Главная > clipart > Vector tandha CE (CE menehi) European aturan - "европейское соответствие"

Vector tandha CE (CE menehi) European aturan - "европейское соответствие"

знак CE (CE menehi) European aturan - "европейское соответствие"
CE menehi (CE menehi) European aturan - "европейское соответствие"

download CE menehi (CE menehi) Conformité Européenne - «Eropah aturan" ing format vektor kanggo, Cdr, cmx, eps, pdf lan svg dening siji arsip: znak-CE.zip

Download tandha aturan Eropah ing format png: 2000 px, 600 px, 300 px.

CE menehi (аббревиатура фр. European aturan - "европейское соответствие") — специальный знак, Applied kanggo prodhuk, kang certifies, sing prodhuk tundhuk marang syarat penting saka panuduh EU lan standar brahalanipun Uni Eropa, sarta, panuduh sing prodhuk wis liwati prosedur Assessment aturan. Tandha CE nuduhake, sing prodhuk ora mbebayani (mbebayani) kanggo kasarasan saka konsumen sawijining, lan lingkungan loropaken.