главните > графика > Вектор CE ознака (CE означување) Европската сообразност - "европейское соответствие"

Вектор CE ознака (CE означување) Европската сообразност - "европейское соответствие"

знак CE (CE означување) Европската сообразност - "европейское соответствие"
CE означување (CE означување) Европската сообразност - "европейское соответствие"

Превземи CE означување (CE означување) Conformité européenne - «Европската сообразност" во векторски формати до, cdr, CMX, ЕПС, pdf и SVG од еден архива: znak-CE.zip

Преземете ја Европската ознака за сообразност во png формат: 2000 px, 600 px, 300 px.

CE означување (францускиот акроним. Европската сообразност - "европейское соответствие") - посебен белег, се нанесува на производот, со кој се потврдува, дека производот е во согласност со суштинските барања на директивите на ЕУ и хармонизирани стандарди на Европската Унија, како и, дека производот има положено директивите на постапката за оцена на сообразност. CE ознаката укажува, дека производот не е штетно (опасни) за здравјето на своите потрошувачи, и еколошки.