utama > clipart > Vektor tanda CE (CE nyirian) Éropa Conformity - "европейское соответствие"

Vektor tanda CE (CE nyirian) Éropa Conformity - "европейское соответствие"

знак CE (CE nyirian) Éropa Conformity - "европейское соответствие"
CE nyirian (CE nyirian) Éropa Conformity - "европейское соответствие"

download CE nyirian (CE nyirian) Conformité Européenne - «Éropa Conformity" dina format vektor ka, cdr, cmx, eps, pdf na svg ku hiji arsip: znak-CE.zip

Ngundeur tanda conformity Éropa dina format PNG: 2000 px, 600 px, 300 px.

CE nyirian (akronim Perancis. Éropa Conformity - "европейское соответствие") - a tanda husus, dilarapkeun ka produk nu, nu certifies, yén produk nu luyu jeung sarat penting tina directives EU jeung standar harmonized Uni Éropa, ogé, directives yén produk nu kaliwat prosedur assessment conformity. Tanda CE nunjukkeun, yén produk nu teu ngabahayakeun (picilakaeun) pikeun kaséhatan pamakéna na, sarta ramah lingkungan.